Inschrijven Zwemtest

Momenteel zitten we helaas met een enorm grote wachtlijst waardoor we uw zoon/dochter niet onmiddellijk kunnen testen of inschrijven in onze zwemclub.

Via onderstaand inschrijvingsformulier kan U uw zoon/dochter inschrijven voor de zwemschool van HZS. 

Het is belangrijk uw gegevens allemaal correct in te vullen. Gelieve bij ‘meer informatie’ aan te geven indien uw kind een diploma zwemmen volgens de nieuwe leerlijn zwemmen (Fred brevet) heeft behaald. Wij hechten veel belang aan het behalen van het diploma ‘Orka’. Dit omwille van onze samenwerking met de Stad Hasselt waar de kinderen de mogelijkheid krijgen tot het behalen van dit diploma. Andere zwemervaringen mogen hier ook altijd meegedeeld worden. 

Daarnaast gelieve ook aan te geven bij ‘meer informatie’ op welke dagen uw kind zou kunnen zwemmen. Keuze is er uit de volgende mogelijkheden: 

– dinsdag 17u30 – 18u30

– donderdag 16u30 – 17u30

– vrijdag 16u30 – 17u30

– vrijdag 17u30 – 18u30

– zaterdag 8u – 9u 

– zaterdag 9u – 10u 

Na het invullen van dit formulier, komt uw zoon/dochter automatisch terecht op onze wachtlijst. U zal uitgenodigd worden voor een zwemtest zodra deze door ons georganiseerd worden (meestal in vakantieperiodes). Verdere vragen graag ook noteren bij ‘meer informatie’.