Uitslagen PACO en Grote Prijs Guy Coolen Bree

Afgelopen weekend trokken zowel onze kleinste als onze grootste zwemmers richting Bree.
De kleinsten namen deel aan de jaarlijkse PACO-wedstrijd op zaterdag, de grootsten gingen
zondag naar de Grote Prijs Guy Coolen.

Zowel de uitslagen van de PACO, Grote Prijs alsook de puntentellingen van de individuele
als clubklassementen kan je hieronder vinden.

Uitslag DMB paco Guy Coolen 2017

uitslag DMB Guy Coolen 2017

puntentelling individueel zwemmers DMB Guy Coolen 2017

puntentelling Clubs DMB Guy Coolen 2017

Opbouw zwembad voor de Beker (29/04 21:00)

Omdat we pas vanaf vanavond met zekerheid konden zeggen wanneer het bad kon opgebouwde worden voor de Beker van de stad Hasselt kunnen we dit pas nu laten weten (dit hing af van het al dan niet doorgaan van een waterpolowedstrijd).  

Graag zouden we zoveel mogelijk helpende handen willen zien in het zwembad om 21:00 voor de opbouw van het bad.  Met hoe meer mensen we zijn hoe lichter het werk en hoe vroeger we gedaan hebben.  Banen inleggen, vlagjes hangen, stoelen zetten, het podium opbouwen,…  Iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen.

Op deze manier kan iedereen ook wat langer blijven liggen zondagochtend om dan in een volledig klaar zwembad aan te komen ’s morgen.

Dus bij deze: iedereen op post morgenavond om 21:00!  Alvast bedankt voor jullie hulp.

Opruimdag XO – bedankt!

Afgelopen zaterdag trokken we met verschillende zwemmers, ouders en trainers richting Kelchterhoef voor de opruimdag die nog deel uitmaakte van Extrema Outdoor van vorig jaar. Met 24 helpers werd de hele omgeving rondom de plas van Kelchterhoef vrij gemaakt van zwerfvuil.

We willen hierbij al de zwemmers, ouders en trainers bedanken die deze middag tot een goed einde gebracht hebben!

Uitslag PACO-wedstrijd 19/03/17

Vandaag is onze jaarlijkse PACO-wedstrijd doorgegaan in Hasselt. Tientallen zwemmers uit de zwemschool zetten hun beste beentjes voor om aan ouders, familie, kennissen en trainers hun kunnen te tonen.

Wij willen in de eerste plaats de velen mensen bedanken die zijn komen helpen om op te bouwen, tijd op te nemen, of een van de vele andere zaken waarvoor we hulp nodig hebben om de wedstrijd tot een goed einde te brengen. Zonder jullie zou het niet mogelijk zijn!

De uitslag van de wedstrijd kan je hier downloaden: 170319_uitslag_paco

Feest van de Hasseltse Sportvrijwilliger

De schepen van sport van de stad Hasselt wil alle vrijwilligers van de meer dan 300 Hasseltse sportvereniging in de bloemetjes zetten. Daarom wordt op 30 maart het ‘Feest van de Hasseltse Sportvrijwilliger’ ingericht.
Alle mensen die een handje toesteken bij de lokale sportclubs (trainers, officials, helpers op wedstrijden of evenementen,…) zijn hierop uitgenodigd.

Het evenement begint om 19u45 met een welkomstdrink in Sporthal De Alverberg. Hierna volgt een officieel moment met de schepen van sport waarna de avond verder zal opgeleukt worden door een quiz met Armand Schreurs.
Einde is voorzien rond 23u15.

Vrijwilliger die wensen deel te nemen aan deze avond wordt gevraagd zich in te schrijven bij de secretaris van de club via secretariaat@khzs.be voor 14 maart. Deze zal je inschrijving dan regelen.