Zomerstage 2024: dag 9

Ochtendontbijt en Zwemtraining

We begonnen de dag met een lekker ontbijt om 7:45 uur. Daarna doken we weer het water in voor de eerste zwemtraining van de dag. De zwemmers van Mirte hadden een rustige herstelsessie, terwijl de kern zich weer toelegde op een gewone uithoudingstraining.

Een Speciale Dag: Verjaardag van Sander

Het was een speciale dag, want we hadden een jarige in ons midden. Sander mocht 17 kaarsjes uitblazen! Ondanks zijn verjaardag moest hij toch deelnemen aan de training, tot zijn grote teleurstelling. Gelukkig verrasten de trainers hem met een leuk verjaardagscadeautje, wat het toch een beetje beter maakte.

Middageten en Platte Rust

Na de training genoten we van een heerlijk buffet. Vervolgens was het tijd voor hoognodige platte rust. De oudste zwemmers van Lander hadden in de namiddag een stevige weerstandstraining op het programma staan, dus wat extra rust was zeker welkom.

Zee-avonturen en Vrije Tijd

De Belofte en Competitie 2 hoefden voor een keer niet naar het zwembad. In plaats daarvan gingen ze met Jorien en Mirte zwemmen in de zee. Hier werd gesnorkeld, van de rotsen gesprongen, en enkele durfals zwommen zelfs naar het eilandje. Het was een geweldige en avontuurlijke middag.

Douchen en Diner

Na de zee-avonturen was het tijd om te douchen en daarna te dineren. Het avondeten was zoals altijd heerlijk en zorgde ervoor dat iedereen weer kon bijtanken.

Avondmarkt en Souvenirs

Na het diner maakten we nog een gezellige wandeling over de avondmarkt. Er werden souvenirtjes gekocht, en als er een medaille zou zijn voor de beste onderhandelaar, dan zou deze zonder twijfel naar Anastacia gaan.

Bedtijd

Met voldane gevoelens keerden we terug naar het hotel. Het was weer tijd om te gaan slapen. De laatste stagedag komt eraan en we willen er toch nog een frisse dag van maken.

Volg en like ons:

Plaats een reactie