Zomerstage 2024: Dag 10 (laatste dag)

Start van de Dag

Vandaag begon de laatste dag van onze zomerstage in Mallorca. We hadden een latere ochtendtraining gepland, waardoor we even wat langer konden slapen. Voor de laatste keer konden we aanschuiven aan het ontbijtbuffet. De pannenkoeken zullen zeker gemist worden!

Ochtendtraining

Na het ontbijt hadden we nog wat tijd om ons voor te bereiden op de training, die pas van 11:00 tot 13:00 uur plaatsvond. We trainden nog even hard om daarna rechtstreeks weer lekker te gaan eten.

Rust en koffers maken

Tussen de lunch en de allerlaatste training hebben we heel wat tijd. Dit is ideaal om te rusten, maar ook om onze koffers in te pakken. Voor sommigen wordt dit een hele karwei, want de kamers moeten ook netjes en schoon worden achtergelaten🙃.

Avondtraining en Rustige Avond

De laatste zwemtraining van de stage staat nog gepland om 18:00 uur. Deze laatste training wordt een mooie afsluiting van onze intensieve en leerzame week. Na de training gaan we nog genieten van een rustige avond.

Terugreis

Morgen staat de bus klaar om ons om 6:30 uur op te halen voor de terugreis. We nemen het vliegtuig om 9:50 uur terug naar Düsseldorf en verwachten tussen 14:00 en 14:30 uur weer terug in Bree te zijn.

Tot morgen!

Volg en like ons:

Plaats een reactie