Zomerstage 2024: dag 8

Ochtendtraining en Ontbijt

Vandaag begon de dag met een ontbijt om 7.45 uur. De eerste zwemtraining startte om 9 uur. De zwemmers van het zomercriterium hadden hun laatste intensieve training, waarbij de focus lag op tempo’s en techniek. Voor hen is het nu belangrijk om rustiger te trainen en ervoor te zorgen dat ze uitgerust aan de start staan op vrijdag! De grote zwemmers van Lander en Louis mochten weer iets nieuws proberen. Zij mochten eens sprintjes trekken met de elastiek. Zorgde af en toe voor wat grappige taferelen en een paar belly flops, maar al bij al een leuke ervaring!

Stretchsessie en Lunch

Na twee uur zwemmen volgde een korte stretchsessie om de spieren los te maken. Daarna gingen we rustig terug naar het hotel, waar we om 13 uur gingen lunchen.

Gym Sessie en Kine Behandelingen

Direct na het eten hadden de zwemmers van de kern hun laatste gymsessie. Tijdens deze sessie was er ook de mogelijkheid om losgemaakt te worden door de kinesist, een kans waar elke zwemmer goed gebruik van maakte.

Middagtraining en Avondbuffet

Om 16 uur begon de tweede zwemtraining. Voor de beloften was dit een zware weerstandstraining, terwijl de zwemmers van Louis en Lander een lange uithoudingstraining hadden. De zwemmers van het zomercriterium kregen nog een korte techniek/babbel sessie. Na de training gingen we direct naar het avondbuffet om onze energie weer aan te vullen.

Avondactiviteit: Quiz

De avondactiviteit bestond uit een leuke en interactieve quiz samen met de zwemmers van DMB. Er waren verschillende thema’s, zoals vlaggen, volksliederen en Disney. Uiteraard kon er maar 1 groepje winnen, dit was het groepje met de naam ‘de watermeloentjes’.

Bedtijd

Na de quiz was het tijd om stilaan naar bed te gaan. Iedereen ging met een voldaan gevoel slapen, klaar voor de laatste dagen van de stage.

Volg en like ons:

Plaats een reactie