Zomerstage 2024: dag 6 en 7

Dag 6: Bezoek aan het Waterpretpark

Uitstap met de Zwemmers van DMB

Zaterdag stond er een spannende uitstap op het programma: een bezoek aan een waterpretpark samen met de zwemmers van DMB. Ondanks het niet zo geweldige weer en zelfs wat regen, lieten de zwemmers zich niet ontmoedigen. Ze waren juist blij, want er was die dag geen zwemtraining gepland.

Plezier en Glijbanen

Het waterpretpark bood een overvloed aan glijbanen en attracties. Iedereen heeft zich uitstekend vermaakt, van de spannende hoge glijbanen tot de rustigere waterattracties. De regen had geen invloed op het plezier en de dag was een groot succes.

Dag 7: Terug naar de Trainingen

Vroege Ochtendtraining

Zondag begon met een extra vroege training van 7 uur tot 9 uur. Voor de training kregen de zwemmers een kom cornflakes om de dag goed te beginnen. Na de training gingen we rechtstreeks terug naar het hotel om uitgebreidt te ontbijten.

Rust en Herstel

Na het ontbijt was er tijd om te rusten tot de middag. Voor sommigen stond er een sessie bij de kinesist gepland, omdat de trainingen zwaar zijn en de spieren soms wat extra zorg nodig hebben. Deze herstelsessies waren belangrijk om blessures te voorkomen en de zwemmers in topvorm te houden.

Middagtraining en Ontspanning

Na de lunch volgde de tweede training van de dag, van 14 uur tot 16 uur. Het was erg warm, dus goed insmeren was een must. De training verliep goed ondanks de hitte, en de zwemmers toonden hun doorzettingsvermogen en motivatie.

Avondeten en Vrije Tijd

Na de training was er tijd om te ontspannen voordat we naar het avondeten gingen. Vervolgens hadden de zwemmers een vrije avond waarin ze volledig konden ontspannen en opladen voor de laatste dagen van de stage. Deze vrije tijd werd goed benut om even tot rust te komen en de gezelligheid van de groep te ervaren. Louis had iets anders ingedachten en waagde zich aan een plonsje in de zee.

Conclusie

De zesde en zevende dag van onze zomerstage in Mallorca waren een perfecte balans tussen ontspanning en intensieve training. De uitstap naar het waterpretpark zorgde voor veel plezier en teambuilding, terwijl de terugkeer naar de trainingen op zondag de zwemmers weer op scherp zette. We kijken uit naar de laatste dagen van de stage en de verdere avonturen die ons te wachten staan.

Volg en like ons:

Plaats een reactie