Zomerstage 2024: Dag 5

Ochtendtraining en Stretchsessie

Gisteren begon onze dag met een zwemtraining van 9u tot 11u. Na de training kregen de Belofte en Competitie 2 een stretchsessie langs het zwembad. Deze sessie hielp hen om de spieren goed los te maken en te ontspannen na de training.

Droogtraining

Om 13 uur gingen we snel even middageten om op krachten te komen. Om 14 uur verzamelde de Kern zich in de krachtzaal voor een droogtraining. Ook de kinesist was weer aanwezig en had het druk met het behandelen van de zwemmers. Ze kreeg zelfs al last van haar duimen door het vele werk!

Tweede Zwemtraining en Avondeten

Na de droogtraining was het tijd voor de tweede zwemtraining voor beide groepen. Terwijl de zwemmers aan het afzien water in het water, deden de trainers dat langs het zwembad door de zeer aanwezig zon. 🎶Sweat until you can’t sweat no more🎶. Na de training gingen we snel door naar het avondeten om onze energie weer aan te vullen.

Wandeling en IJsjes

Na het eten ging een groep zwemmers mee wandelen, terwijl anderen genoten van wat extra rust. Tijdens de wandeling trakteerden de trainers op een heerlijk ijsje, wat een perfecte afsluiting was van de dag.

Conclusie

De vijfde dag van onze zwemstage in Mallorca was gevuld met trainingen en activiteiten. De stretchsessie, droogtraining en de traktatie van de trainers maakten het tot een geslaagde en evenwichtige dag. We kijken uit naar de komende dagen en de verdere avonturen die voor ons liggen! Panda’s out✌️

Volg en like ons:

Plaats een reactie