Zomerstage 2024: dag 4

Ochtend

Vandaag begonnen we de dag op een fantastische manier! Er stond geen ochtendtraining op het programma, dus we konden heerlijk uitslapen. Na een goed en uitgebreid ontbijt vertrokken we met degenen die dat wilden naar het strand.

Op het strand hebben sommigen van ons gezwommen, anderen vingen visjes, gooiden frisbee of relaxten gewoon in de zon. Het was een ideale ochtend om wat te ontspannen.

Lunch en eerste Zwemtraining

Na het strand was het tijd voor lunch. We moesten wel licht eten, want er stond ons nog een zwemtraining te wachten. Voor de Belofte en Competitie 2 stond er ‘broken’ op het programma. Voor vele een nieuwe ervaring wat toch wel een beetje stress met zich meebracht. De Kern werkte weer een mooie uithoudingstraining af. Al om 16 uur waren we klaar met trainen, wat ons wat tijd gaf om te rusten voor het avondeten.

Avondeten en Groepsspel

Om 19 uur genoten we van een heerlijk avondmaal, waarna we een groepsspel speelden met de zwemmers van DMB. De zwemmers werden verdeeld in groepen en kregen een half uur de tijd om 20 opdrachten te volbrengen, mét bewijs. Ze moesten bijvoorbeeld een foto maken van een bodybuilder, een baby, een vreemde een dansje laten doen, of een foto maken op een koude plaats. Het belangrijkste was dat ze hand in hand moesten vertrekken en niet los mochten laten (heel fijn vonden ze dit, zeker met de zweetpollekes😉).Wie betrapt werd op loslaten, kreeg strafpunten.

Na het spelletje waren er zelfs nog een paar enthousiaste zwemmers die de dansvoeten ging losgooien bij de ‘minidisco’.

Avond

Na het groepsspel hadden ze nog even wat vrije tijd voor de avond en daarna was het tijd om in ons bed te kruipen.

Tot morgen!

Volg en like ons:

Plaats een reactie