Zomerstage 2024: dag 3

Ochtend

Na de vroege ochtenden van de afgelopen dagen konden we vandaag wat langer slapen. Onze ochtendtraining begon pas om 11 uur. Voor de Belofte en Competitie 2 stond er een recuptraining op het programma, lekker chill dus. Maar vooraleer ze hieraan konden beginnen kregen ze nog een droogtraining van Jorien langs het zwembad. De Kern kwam later toe en begonnen de dag met een gewone uithoudingstraining.

Drukke Dag

De dag werd al snel druk. Na de ochtendtraining gingen we direct lunchen. Voor de Kern stond er na de lunch een droogtraining gepland. Ook de kinesist werd aan het werk gezet om de zwemmers in topvorm te houden.

Na de droogtraining was er even tijd om op adem te komen. Dit moment van rust was broodnodig, want de volgende zwemtraining stond al snel weer voor de deur.

Late Training

De laatste zwemtraining van de dag begon om 18 uur en duurde tot 20 uur. Voor de Kern was dit een goeie weerstandstraining, wat de nodige inspanning vergde. Voor de Belofte en Competitie 2 was het een gewone basis uithoudingstraining.

Na de intensieve training konden we nog even bijtanken aan het avondbuffet. Daarna hadden we een gemeenschappelijk insmeermoment want de muggen maken stilaan hun slachtoffers. Thank god voor goeie muggenzalf!

Bedtijd

Time for bed! De vermoeidheid begint stilaan toe te slaan dus de zwemmers ging mooi optijd hun bed in. Weer klaar voor de volgende dag! Weer uitslapen want morgen is er geen ochtendtraining voorzien! WOEHOEEEEEE

Volg en like ons:

Plaats een reactie