Zomerstage 2024 – Dag 2

Ochtendtraining en Ontbijt

Onze dag begon vroeg met een intensieve ochtendtraining van 7 uur tot 9 uur. Voor de training hadden we snel een licht ontbijt samengesteld om de dag goed te beginnen. Na de training genoten we van een stevig ontbijt om onze energie weer op peil te brengen.

Rust en Challenges

Na het ontbijt kregen we een lange rustperiode. Echter, van echt rusten was geen sprake. De zwemmers hadden namelijk verschillende challenges gekregen die ze binnen 10 dagen moesten voltooien. Aan deze uitdagingen hing een super coole beloning vast, wat de zwemmers natuurlijk snel wilden bemachtigen. Dit leidde tot veel activiteit en enthousiasme, en de trainers werden voortdurend lastiggevallen met vragen en updates over de challenges.

Middageten en Tweede Zwemtraining

Rond het middaguur hadden we een lichte lunch, want om 14 uur stond er alweer een zwemtraining op het programma. Deze training duurde tot 18 uur en was zeer intensief. Voor de Belofte en Competitie 2 was het een stevige weerstandstraining, wat resulteerde in weinig blije gezichten. Voor de Kern en Competitie 1 was het een gewone uithoudingstraining met wat extra sprintjes, wat hen iets beter beviel.

Avondeten en Avondactiviteit

Na de zware training genoten we van een heerlijk avondmaal. Vervolgens stond er een avondactiviteit op het programma: het spel ‘Wedden dat jij het kan’.

Succesvolle Challenges en Beloning

Ondertussen hadden al enkele kamers hun challenges voltooid en mochten ze hun beloning in ontvangst nemen: een snelle planga. Dit zorgde voor nog meer motivatie bij de andere zwemmers om hun challenges zo snel mogelijk te voltooien.

Nachtrust

Na een lange en intensieve dag was het tijd om te gaan slapen. Iedereen ging moe maar voldaan naar bed, klaar voor de volgende dag vol trainingen en uitdagingen.

Conclusie

De tweede dag van onze zwemstage in Mallorca was gevuld met intensieve trainingen, uitdagende opdrachten en leuke activiteiten. Ondanks de vermoeidheid was de sfeer goed en bleven de zwemmers gemotiveerd. We kijken uit naar de volgende dagen en de verdere avonturen die ons te wachten staan.

Quote/wijsheid van de dag

‘Na deze stage heb ik voor de rest van men leven geen zout meer nodig, genoeg binnen gehad’

Volg en like ons:

Plaats een reactie