Zomerstage 2024 – Dag 1: vertrekdag

Aankomst en Vertrek

Op de eerste dag van onze zwemstage naar Mallorca begonnen we onze reis vroeg in de ochtend. We arriveerden om 7 uur ‘s ochtends op de luchthaven van Düsseldorf. Na een lange wachttijd vertrok onze vlucht om 10 uur. De vlucht verliep zonder problemen en we landden om 12.20 uur op Mallorca.

Aankomst in Mallorca

Bij aankomst op de luchthaven van Mallorca verliep alles vlot. Na het ophalen van onze bagage en het regelen van transport, arriveerden we om 14 uur bij ons hotel. We werden hartelijk ontvangen en kregen nog de kans om te eten voordat we onze kamers installeerden.

Eerste Zwemtraining

Nadat iedereen zich had geïnstalleerd, was het tijd voor onze eerste zwemtraining. Het zwembad was perfect voor onze behoeften en de training verliep uitstekend. Het water was aangenaam en we konden ons goed voorbereiden op de komende dagen van intensieve trainingen.

Avondactiviteiten

Na de zwemtraining besloten we om samen naar een voetbalwedstrijd te kijken. Helaas verloren de Belgen, wat voor enige teleurstelling zorgde onder de groep. Desondanks was de sfeer goed en was het een leuke manier om de avond door te brengen.

Avondmaal en Nachtrust

Na de voetbal keken we nog even terug op de dag tijdens het avondeten. Iedereen was moe van de reis en de eerste training, dus we gingen allemaal vroeg naar bed om goed uit te rusten voor de volgende dag.

Conclusie

Onze eerste dag op de zwemstage in Mallorca was een succes. Ondanks de lange wachttijd op de luchthaven en de vermoeiende reis, verliep alles volgens plan. We hebben kunnen genieten van een goede maaltijd, een succesvolle zwemtraining en gezellig samenzijn tijdens het voetbal kijken. We kijken uit naar de komende dagen en de verdere trainingen.

Volg en like ons:

Plaats een reactie