Winterstage Ubach 2023

Stage dag 4

Voorlaatste dag vandaag. Wij zijn niet blij, want de stage is bijna voorbij. De zwemmers worden toch wat meer moe. Een heel stil ontbijt dus.

Om 8u werden de zwemmers weer in het zwembad verwacht. De zwemmers van de kern/competitie 1 hebben heel de week uitgekeken naar deze training: recup, hoera maar een uur zwemmen! De andere zwemmers daarentegen hadden minder geluk. Zij moesten helaas wel 2 uur zwemmen en kregen een gewone uithoudingstraining.

Na de training kregen de jongste zwemmers een leerrijke les over blessurepreventie van schouderpijn en een initiatie van elastiekoefeningen. Ondertussen kregen de andere droogtraining van Tuur in de sporthal. Ook zij gingen aan de slag met elastiekoefeningen.

Goulash met bloemkool en patatjes stonden op het menu voor het middagmaal. Mmmm, heerlijk!

Hoogbezoek! Mirte is ook eens komen piepen. Heeft ze toch wat kunnen bijbabbelen met de trainers en de zwemmers.

Nog 1 keertje platte rust voor deze stage en het was weer tijd voor training 2. De zwemmers van de competitie 3 werden nog eens door Iris onder handen genomen. Deze keer leerden ze meer over de sleutelgat beweging. De andere zwemmers hadden voor de verandering nog eens normale uithoudingstraining.

Nu was het tijd voor een droogtraining voor onze competitie 3. Lander en Mirte bespraken de wetstrijden met de grotere zwemmers en dit werd aangevuld met denksport in de sporthal namelijk levensechte drie op een rij.

Na het avondeten was het tijd voor ons langverwachte kerstfeestje! Eerst werden er talrijke spelletjes gespeeld. Tuur entertainde een groep met ‘weerwolven’, Dietrich leerde de grote jongens pokeren en Marijke nam het dansen voor haar rekening. Vervolgens werden de cadeautjes verdeeld en dan kon de party pas echt van start gaan. De zwemmers kregen wat te drinken en wat snacks. Dansmoves en zangtalenten ontbraken ook zeker niet!

Moe en voldaan kruipen wij voor de laatste keer ons bed hier in! slaapwel!

Tot morgen!

Volg en like ons:

Plaats een reactie