winterstage Ubach

stage dag 3

Dag 3 van onze winterstage is weer afgerond. En of het een bewogen dag was!

Ook zoals gisteren werden al de zwemmers gewekt met wat ochtendmuziek en om 7u verwacht aan de ontbijttafel. De oogjes zagen er allemaal wat klein uit, maar zin in de dag was er zeker wel!

De 1ste zwemtraining was dan ook weer aangebroken. Voor alle zwemmers stond er dan een normale uithoudingstraining op de planning. Hierna werden de zwemmers van de kern, de beloftes en competitie 2 verwacht in de sporthal voor een droogtraining van Tuur. Daar werden ze getest op hun reacties via een spel gevolgd door een actieve stretching. De zwemmers van competitie 3 konden hun creativiteit kwijt bij een knutselactiviteit.

Tijd voor het middagmaal! Schnitzel met kroketten en wat warme groentjes. Dit viel zeker wel in de smaak.

Omdat de 2de zwemtraining een uur werd verschoven hebben we hier goed gebruik van gemaakt. We zijn een frisse neus gaan halen door een kleine wandeling te gaan doen en te passeren langs de lokale winkeltjes. Hierbij mochten de zwemmers wat lekkers (maar gezond!) kopen om tussendoor nog wat te snacken. Genoeg bewogen, nu nog wat rusten.

Genoeg bewogen? Daar dachten Dietrich en Lander anders over. Een zware weerstandtraining, dat is toch veel leuker? De zwemmers van competitie 3 kregen een zwemvrije namiddag en hebben de tijd opgevuld met leuke spelletjes: rara wie of wat ben ik?

Het avondeten kwam zeker niet te laat: onze honger werd gestild met nudelauflauf (tortellini en gehakt).

We spelen een spel vanavond! Er was namelijk iemand vermoord…WIE heeft dit gedaan? WAAR is dit gebeurd en HOE? Jaja, we kennen het allemaal: Cluedo, maar dan een levende versie. De zwemmers moesten in groepen van 2 opzoek gaan naar kaartjes die verstopt lagen doorheen het gebouw. Eens gevonden, konden ze deze schrappen van hun verdachten lijst. Tips konden ook verzameld worden door raadsels op te lossen. Daarnaast is een goede speurneus ook een slimme onderhandelaar. Ze konden onderweg kaarten met elkaar ruilen of vragen aan elkaar stellen. Bram en Sander werden tot winnaars gekroond.

Omdat er toch nog wat energie bij de meeste over was, had Dietrich een leuk spel bedacht voor in de sporthal.

Toch weer een zware dag! Bed in dus en vetrekken naar dromenland. Slaapwel!

TSchüss!

Volg en like ons:

Plaats een reactie