Winterstage Ubach 2023

Stage dag 1

De eerste dag van onze winterstage is al weer ten einde.

Na de aankomst en het installeren van de kamers was het tijd voor onze eerste zwemtraining. Alle zwemmers kregen vandaag een goede uithoudingstraining. De zwemmers van onze kern en competitie 2 sloten de training nog af met een onderwater film sessie zodat de techniek nog eens onder handen genomen kan worden.

Hierna volgde een leuke droogtraining gegeven door Tuur. Hij ging aan de slag met de groepsdynamiek waarbij de zwemmers samen estafettes moesten afwerken. De droogtraining werd verder gezet met wat mobiliteitsoefeningen. Hier mocht elke zwemmer 1 oefening tonen die daarna door heel de groep werd uitgevoerd.

Vervolgens was het tijd voor ons eerste avondmaal! Heerlijk! Dit was een groot succes :p, vooral het dessert dan toch…

De avond werd afgerond met wat waterpret. Er werd van de springplank gesprongen, waterpolo gespeeld of al drijvende bijgebabbeld.

Toch al een geslaagde dag! Wij zijn ons bed in!

Tot morgen!

Volg en like ons:

Plaats een reactie