Winterstage 2022 Dag 4

De voorlaatste dag was aangebroken. Ondanks alle kleine oogjes was iedereen toch mooi op tijd aan de ontbijttafel geraakt. Net zoals voorbije dagen stond er een ochtendtraining voor iedereen op het programma. Tijdens deze training werden zowel A, B als C – ploeg onderwater gefilmd om de techniek te evalueren. Op deze manier kunnen de mindere punten bijgeschaafd worden of de betere punten gecomplimenteerd worden (want als het goed is, mag dat ook gezegd worden 😉).

Een halfuur later na de training werden ze bij Lander en Dietrich in de sporthal verwacht. Door de toch wel opvallende vermoeidheid, werd er strategisch gekozen voor ‘denksport’.

Na het middagmaal stond er platte rust op de planning. Geen klachten gehoord hierover.

Voor A en B-ploeg was het toen tijd voor de 2e training van de dag. De C-ploeg had weer wat quality time met Marijke en Jorien. Hier werd uitbundig gewerkt aan het inhalen van ‘tiktok challenges’ en het behouden van ‘Wii vaardigheden’.

Hierna hadden Dietrich en Lander de zwemmers weer meegenomen op wandel met een tussenstop bij de winkel voor eventuele lekkernijtjes.

Later op de avond presenteerde HZS  ‘HZS got talent’. Een leuke, uitdagende spelshow om op zoek te gaan naar nieuw talent in de zwemclub. De deelnemers werden in groepen gedeeld en moesten beschikken over zangtalent, danstalent, algemene kennis en handigheid/vaardigheid. Ze werden beoordeeld door een objectieve jury. Tussendoor werd er getrakteerd op wat snacks en frisdrank. Om de avond goed af te sluiten was het EINDELIJK tijd voor de cadeautjes! Per groep werden deze uitgedeeld, er zaten prachtige dingen bij. Geen teleurstellingen en een hoop originaliteit.

Iedereen mocht wat later zen bed in. Morgen breekt de laatste dag aan. Deze dag worden ze nog tweemaal in het zwembad verwacht. De laatste training zal afgerond worden tegen 14u30. Jullie (als ouders/familie) mogen ze komen ophalen. Liefst niet voor 14u15, het is niet de bedoeling dat er ouders in het zwembad komen. Als jullie nog het laatste deel van de training willen zien, kan dit via het raam boven op de gang van kamers (trap omhoog, eerste deur rechts).

Sehe dich morgen!

Volg en like ons:

Plaats een reactie