Zwemstage 2022 Dag 3

We zitten al in de helft! Dag 3 ging weer lekker vroeg van start. Om 6u30 gingen de wekkers en mochten ze rustig wakker worden a.d.h.v. van een humeur verbeterende playlist om tegen 7u aan het ontbijt te zitten.

De A, B en C -ploeg sprongen het water in om 8u. Het koude water stelt nooit teleur om fris aan de dag te beginnen.

Na de training trokken de zwemmers hun wandelschoenen aan en werd er een gezellige wandeling gemaakt samen met Dietrich en Mirte.

De platte rust was zeer welkom. Iedereen lag braaf en rustig in bed om toch even te genieten van de rust. Om 2u stond er voor de A en B-ploeg weer een zwemtraining op het programma. De C-ploeg werd gespaard. Zij mochten spelletjes gaan spelen met Marijke en Jorien.

Omdat de zwemmers nog niet genoeg in het water hebben gelegen…, organiseerde Iris nog een ‘swim to fight’ activiteit, een soort aflossingenspel met kleren aan. Hierbij kregen de zwemmers opdrachten over de breedte van het zwembad. Uiteraard moesten deze zo snel mogelijk uitgevoerd worden. Er werd afgesloten met een mooie waterdans.

Ps: nog 1 dag tot de cadeautjeeeees!!!

Volg en like ons:

Plaats een reactie