Winterstage 2022 dag 2

Vandaag begonnen we aan de eerste volledige stagedag. Vroeg uit de veren met ‘ochtendgymnastiek’ van Samson en Gert dus! Iedereen op tijd uit bed gekregen, lekker ontbeten en klaar voor de eerste ochtendtraining.

Na de ochtendtraining werden we getrakteerd op de aanwezigheid van Iris in de sporthal. Voor velen een hele nieuwe droogtraining ervaring. Vermoeiend was het zeker en vast en ze konden wel wat rust gebruiken.

De platte rust zorgde voor wat teruggevonden energie voor de tweede training van de dag. De A-ploeg werkte weer een mooie uithoudingstraining af terwijl de B en C – ploeg een stevige techniek training kregen van Iris. Hier werd duidelijk dat ze wel degelijk allemaal kunnen pijlen 😊 De B-ploeg moesten zich hierna nog eens goed moe maken met de weerstand en de C-ploeg ging nog wat verder met de techniektraining.

De  zwemmers van de A-ploeg werden hierna weer verwacht in de sporthal voor een goeie, oude klassieke droogtraining van Louis. Dietrich nam de jongste zwemmers mee naar buiten om al spelend de frisse lucht van Ubach op te snuiven.

De lange en goed gevulde dag werd afgesloten met een toffe quiz. De zwemmers werden verdeeld over 4 groepen: de badeendjes, de zwemmers (lekker origineel), Thomas & co en de Babes. Deze laatsten werden na een spannende strijd gekroond tot winnaars met prijs inclusief.

Last but not least…nog 3 dagen tot de cadeautjeeeeees!!!

Volg en like ons:

Plaats een reactie