Winterstage 2022 dag 1

Na een goede aankomst, is de winterstage van start gegaan. De kamers werden verdeeld, koffers uitgepakt, afscheid genomen en de weg naar het zwembad werd gevonden. De eerste training is een feit. De A heeft al een goeie 5,8km in de armen, de B een stevige wisseltempo van 4,5km en de C – ploeg heeft al een mooie training van 3,7km afgewerkt.

Na de training werden de kinderen verwacht in de sporthal voor een leuke droogtraining van Lander en Dietrich. De zwemmers werden uitgedaagd met (denk)spelletjes die snelheid, competitie, kracht en groepswerk vereisten.

Moe maar voldaan konden ze naar het avondeten gaan. De pot schafte kalkoen met warme groentjes en pommes duchess.

Tijd voor de avondactiviteit! Ondanks het koude water, stond iedereen paraat om deel te nemen aan de waterpret. We gingen van de springplank, er werd gesurft en Lander werd een zalm.

De kerstboom staat klaar, nog 4 dagen voor de cadeautjes! Aftellen maar!

Volg en like ons:

Plaats een reactie