Praktische info Zomercircuit Hasselt 11/07/21

Zondag gaat de 4de wedstrijd van het Zomercircuit door in Hasselt.

Even beknopt wat praktische info:

Voormiddag

Inzwemmen: 9u00
Juryvergadering: 9u00 (beslissing van de VSC voor een uitgebreide juryvergadering)
Start wedstrijd: 10u00

Namiddag:

Inzwemmen: 13u00
Juryvergadering: 13u00
Start wedstrijd: 14u00

Inzwemmen:

Zie het bijgevoegde inzwemschema

 

Kleedkamers + sportzaal:

Het omkleden gebeurt in de groepscabines van de club of in de kleedkamer van de sportzaal.  Omwille van de geldende maatregelen hebben we geprobeerd om de clubs zo veel mogelijk over de beschikbare ruimte te verspreiden.

Zowel in de groepskleedkamers als in de sportzaal mogen bedjes geplaatst worden om te rusten.

1: DBT meisjes
2: DBT jongens
4: STZC meisjes
6: ZWIM jongens
8: LWB jongens

11: DMB meisjes
12: DMB meisjes
13: DMB jongens
14: DMB jongens
16: HZS meisjes
17: HZS jongens

Sportzaal: GZVN

Loszwemmen:

Wij hebben de toestemming gekregen om de zwemmers de gelegenheid te geven om los te zwemmen gedurende de wedstrijd in het voormiddag en namiddag gedeelte. Dit los zwemmen zal telkens  per 3 reeksen plaatsvinden.

Praktisch: De zwemmers v/d eerste reeks en de 2de reeks begeven zich hiervoor onmiddellijk na hun wedstrijd via de zone tussen baan 8 v/h competitiebad en baan 1 v/h loszwembad naar de keerpunt zijde v/h loszwembad om daar het los zwemmen te starten. De zwemmers v/d 3de reeks blijven na hun wedstrijd in het competitiebad. Onmiddellijk na de aankomst van de laatste zwemmer krijgen zij nog een 5-tal minuten om los te zwemmen in dit competitiebad. Na deze 5 minuten zullen de zwemmers van de volgende reeks starten. De zwemmers uit het competitiebad begeven zich via de aangeduide looproute naar hun toegewezen kleedkamers of turnzaal. De zwemmers die los gezwommen hebben in het loszwembad verlaten dit zwembad langs de keerpuntzijde en kunnen via de zone tussen baan 1 (loszwembad) en baan 8 (competitie zwembad) de looproute vervolgen naar hun respectievelijke kleedkamers.

Opmerking:  Gedurende deze 5 minuten kunnen de zwemmers voor de volgende reeksen reeds opgeroepen worden.

 

Praktische informatie
grondplan 2  
Programma deel 3
Programma deel 4
Corona draaiboek versie 2
Inzwemschema

Volg en like ons: