Winterstage 2019 – dag 5

Onze winterstage van 2019 zit er weer op! We mogen zeggen dat het een geslaagde stage was. De zwemmers zullen wel veel te vertellen hebben. Als ze niet in slaap gevallen zijn, want al de trainingen waren toch wel héél vermoeiend!

Gelukkig mochten we deze morgen een uurtje langer slapen. Dat deed toch wel deugd. Na het ontbijt mochten de A- en B-ploeg eerst even hun koffers pakken om daarna aan hun 1e training van de dag te beginnen.

Helaas is Jolien ‘s morgens al moeten vertrekken, maar gelukkig kwam Björn langs om zijn ploeg te trainen en nam Mirte de C-ploeg over.

De C-ploeg werd vandaag gespaard en had maar 1 zwemtraining op de planning staan. Daardoor hadden ze veel tijd voormiddag om hun kamer op te ruimen en koffers te maken. Dat was voor sommigen ook wel nodig. Om 11u30 mochten zij al aanschuiven aan het middagmaal en genoten ze van een lekkere spaghetti. Daarna mochten zij hun zwemtraining afwerken en na de training werden ze door Dietrich opgevangen in de sporthal om heel wat leuke spelletjes te spelen in afwachting van hun ouders.

De A en B moesten wachten tot 12u30 om te gaan eten. En na de 1e training konden ook zij genieten van de spaghetti. Na het eten mochten ze even op adem komen om daarna met de laatste resten energie aan de 2e training van de dag te beginnen.

Rond 15u30 kwamen de eerste ouders aan om nog een stukje van de training mee te pikken en daarna de vermoeide maar gelukkige zwemmers mee naar huis te nemen.

Voordat iedereen kon vertrekken werden de trainers en stagebegeleiders ook nog even bedankt voor hun inzet tijdens het jaar en op de stage. Met een Hasselt-bon kunnen ze eens gaan genieten van een lekker ontbijt, diner of wat dan ook.

Bedankt allemaal om van deze stage weer een leuke herinnering te maken!
We wensen iedereen een sportief en gezond 2020!

Volg en like ons:

Plaats een reactie