Winterstage 2019 – dag 4

Hallo liefste ouders,

Het opstaan werd wat moeilijker vandaag voor sommigen, maar uiteindelijk geraakte iedereen uit hun bed en vervoegde ze de groep bij het ontbijt. Het was een zeer rustig ontbijt, waarna de A en B hun training startte. De A had wisseltempo’s en de B had een rustigere uithoudingstraining. De C hadden nog even rust, zij hebben nog sneeuwmannetjes geknutseld en spelletjes gespeeld. Waarna ook de C-ploeg in het water dook voor een goede uithoudingstraining.

Ondertussen kregen de A en B ploeg opnieuw een droogtraining in de sporthal, maar deze keer van Iris. Ze waren muisstil aan het meewerken met Iris, maar waren ook blij dat het afgelopen was 😉

‘s Middags aten we pasta. De zwemmers waren allemaal blij en sommigen hebben hier een serieus goed bord van gegeten. Zo konden ze wat energie opdoen voor de rest van de dag.

Na een korte middagrust voor de zwemmers sprongen de A en B ploeg terug het water in voor een lange uithoudingstraining. De C-ploeg hield zich ondertussen rustig bezig met het spelen van spelletjes, knutselen en de jongens waren loom bandjes aan het maken. Ze maakten deze zelfs zo lang dat ze hiermee konden touwtje springen en dit dus ook goed aan het uittesten waren en er vooral plezier in hadden.

Nadien gingen de A en B ploeg de sporthal in voor een stretching, maar ze waren nog niet moe genoeg dus sloten nog af met basketbal. De C-ploeg sprong ondertussen opnieuw het water in voor een korte techniektraining, maar vooral nog een pittige reeks benen te zwemmen.
Het avondeten was ook lekker en de pizza’s werden goed gesmaakt. Hierbij konden ze weer wat energie opdoen voor het feest dat nog ging volgen.

Het kerstfeest was een super leuke afsluiter met de hele groep. De jongens namen het op tegen de meisjes in verschillende spelletjes om letters te verzamelen waarmee ze een zin konden vormen en tot een leuke verrassing konden komen. In groep met zo weinig mogelijk lichaamsdelen op de grond, een menselijke knoop maken en elkaar proberen te ontknopen, zo veel mogelijk wasknijpers op het gezicht, een verhaal maken waarbij je slechts telkens 1 zin te zien krijgt over de winterstage 2019.

Maar daarnaast hebben ze ook zeer actief meegedanst met Just Dance alsook karaoke gezongen. Hiermee hebben ze genoeg letters verzameld om te ontdekken dat er een verrassing voor hen in de gang stond te wachten. Super blij waren ze met een mooie pull als aandenken van de Winterstage 2019 met alle namen van alle deelnemers. Dit met dank aan Art-B, de ouders van Lina, Ella en Nora Vanierschot.

Nadien werden ook nog cadeautjes van de zwemmers opengemaakt. Ook dit waren super leuke cadeaus en iedereen was tevreden. De groepssfeer was fantastisch en leuk om te zien. Ze hebben hun allemaal goed geamuseerd en nog een keer volledig los kunnen laten. Ze gingen allemaal hun bed in met de zin “het was een super leuk feestje!”.

Iets later dan anders ging iedereen zijn bed in voor nog een goede nachtrust om de laatste dag nog met volle overgave af te werken!

Volg en like ons:

Plaats een reactie