Winterstage 2019 – dag 1

Dag mama’s en papa’s,

Enthousiast hebben alle zwemmers hun eerste training goed afgewerkt. De A ploeg heeft een goede uithoudingstraining gedaan, de B ploeg een lichte uithoudingscapaciteit en de C-ploeg heeft een techniektraining gekregen.

Na het zwemmen werd er een jarige zwemmer in de bloemetjes gezet worden, Amber is vandaag 12 jaar geworden en dit konden we niet zomaar voorbij laten gaan. De ontspanningsruimte werd versierd met slingers, ballonnen alsook haar kamer werd door de vriendinnen mooi versierd. Lang zal ze leven weerklonk door de zaal en nadien kreeg iedereen heerlijk zelfgemaakte wafels.

De vrijwillige droogtraining werd luchtig gehouden met spelletjes rond sprongkracht en reactiesnelheid, zoals onder andere levend dammen en blad, steen, schaar.

Na een sportief verantwoorde heerlijke maaltijd hebben we bingo gespeeld met enkele fantastische prijzen. Voor iedereen een glow stick armbandje, maar ook voor enkele een zeer toepasselijke prijs. Mathias, Nora, Jorien, Bente, Ine en jarige Amber gaan naar huis met een nieuwe badmuts! Als afsluiter na de bingo hebben we nog een groot laken gevuld met alle geverfde handen van de kinderen! Enkele zwemmers van Louis konden niet meedoen aan de activiteit, zij werkten nog een 2de keer een zwemtraining af. Laura K, Marijke, Sven en Alexander kregen een rustige training voorgeschoteld.

Ik denk dat alle kinderen al goed moe waren, want ‘s avonds was het snel stil op de kamers en kunnen ze allemaal goed slapen!

Volg en like ons:

Plaats een reactie