Limburg Cup dag 4

1. UURREGELING:
– inzwemmen meisjes van 13.15 u. tot 13.35 u.
– inzwemmen jongens van 13.35 u. tot 13.55 u.
– Juryvergadering om 13.30u. (Atrium= zaal voorbij de inkom links, trappen af) – wel vanaf 13.15h aanwezig zijn (boekje afgegeven)
– start wedstrijd: 14.00 u.
Er is een beperkt aantal programma’s beschikbaar aan de inkom !!! (1Eur/st).

2. ZWEMMERS
*) Kleedkamers bereikbaar via de toegangsdeur rechts om de hoek in de inkomhal. Alle zwemmers kunnen zich omkleden in de groepskleedkamers 8 tem 15 in de kelder (te bereiken via de trap tussen ‘individuele dames’- en ‘heren kleedkamers’). Dames linkerkant, heren rechterkant.
Er worden geen bedjes/matten toegelaten in de gangen tussen de kleedkamers, noch in het zwembad en ook niet op de tribune.
Het zal krap worden in het zwembad, laat dus jullie tassen en kleren in de kleedkamers achter. Waardevolle zaken laat je uiteraard best niet onbeheerd achter.
*) Gelieve te douchen voor het inzwemmen.
*) Plaats van de verschillende teams zal aangegeven worden in de zwemhal.
*) gelieve slippers te dragen in het zwembadgedeelte. Er wordt tevens niemand blootvoets toegelaten in de inkomhal (ook niet om van zwembad naar tribune te gaan) !!!
*) De trap van de tribune naar het zwembad mag door niemand gebruikt worden (niet door zwemmers/trainers/…, niet door publiek)

3. OFFICIALS
* Onthaal (boekjes) tot 13.15h vooraan in de inkomhal. Indien na 13.15h, graag rechtstreeks meenemen naar juryvergadering.
* Omkleden kan in de individuele kleedkamers : Deze bereik je via de schuifdeur rechts vooraan in de inkomhal. Vraag bij het onthaal naar jullie armband voor een locker. Na de wedstrijd kan je die aan de schuifdeuren (in een plastic bak) terug kwijt. Stop de armband tijdens de namiddag niet in één of ander toestel, want dan kan je niet meer binnen.
* Juryvergadering vindt plaats om 13.30 u. in het “Atrium”. Deze zaal ligt voorbij de afgesloten receptie aan de linkerkant, trapje af. Na de vergadering ga je via de individuele kleedkamers naar het zwembad.

4. TRAINERS EN AFGEVAARDIGDEN
* Enveloppes liggen aan de kassa aan de ingang van de tribune. Enveloppe enkel af te halen door de afgevaardigde.
* De lijst van de afgevaardigden wordt afgetekend bij het onthaal.
* Omkleden in het kleedkamergedeelte van de zwemmers.
* Het is enkel voor trainers/afgevaardigden (dus niet de zwemmers) toegelaten om KLEINE tassen/rugzakken mee te nemen in de zwemhal.

5. TOESCHOUWERS
* onthaal boven op de tribune: kassa (5 Eur) + consumptiebonnetjes
* catering op de tribune én in de inkomhal, cafetaria is niet open
* De trap van de tribune naar het zwembad mag door niemand gebruikt worden (niet door zwemmers/trainers/…, niet door publiek). 

Programma 24-03-2019 Genk

Volg en like ons:

Plaats een reactie