BJK Charleroi – dag 3

Jelle mocht op de laatste dag van het BJK als eerste in het water springen! Op de 50 meter vrije slag was hij nog wat op zoek naar zijn focus en zwom hij 31.46. Bij zijn afsluitende wedstrijd, de 100m rugslag, kwam dan toch de vermoeidheid (of waren het toch erg veel zenuwen?) toegeslopen. Helaas geen nieuwe besttijd, maar zwemt alsnog 1.15.52!

Laura startte de dag met 200m wisselslag. Ze ging opnieuw vol strijdlust de uitdaging aan! De schoolslag was er net te veel aan. Ze bleef dicht bij haar besttijd en tikte aan in 2.35.74! 

Carsten dook een laatste maal dit weekend in het water voor de 100m schoolslag. In een razend spannende reeks lagen ze met 3 te azen op het brons! Carsten grijpt, met een verschil van maar 7 honderdsten van een seconde, nipt naast een bronzen medaille, maar verpulverde opnieuw zijn inschrijftijd en tikte aan in 1:23.51 (-2sec)!

Laura sloot het kampioenschap voor HZS af met 100m vrije slag. Relaxt en zonder stress scherpte ze opnieuw haar tijd aan en zwom ze overtuigend naar 1.03.48 (-1sec)!

Proficiat Jelle, Laura en Carsten met jullie kampioenschap!

Volg en like ons: