BJK Charleroi – dag 2

Carsten mag de tweede dag inleiden met de 200m wisselslag! Ook hier toont hij zijn vorm aan en hij zwemt in een nieuwe besttijd van 2.41.57 (-3sec) naar een 7e plaats!

Jelle volgt iets later op de dag voor hetzelfde nummer. Hij was zeer goed op dreef om ook deze recente besttijd veel scherper te zetten, maar hij werd geconfronteerd met een technisch mankement waardoor de tijdsverbetering “maar” een halve seconde is. Desalniettemin tikt hij aan in een mooie 2.45.18 en levert dit hem opnieuw een besttijd op!

Laura trad vandaag aan voor de 200m vlinderslag! Laura keek er ontzettend naar uit, maar startte haar wedstrijd te voorzichtig. Hierdoor kwam ze nooit echt op haar juiste wedstrijdtempo en vond ze zelf dat er meer in zat! Toch liet ook zij weer een nieuwe besttijd noteren, en ze tikte aan in 2.39.16 (-1,8 sec)!

Carsten sloot onze tweede dag in Charleroi af met de 100m vrije slag. Met een sterk deelnemersveld toont Carsten dat er ook met hem rekening moet gehouden worden! Hij spurtte naar een nieuwe besttijd in 1.05.56 (-0.6sec) en eindigt hiermee op de 6e plaats!

Volg en like ons: