Zomercriterium Izegem – Dag 3

De laatste dag in Izegem zit er ook weer op! De vermoeidheid begon hier en daar wel wat toe te slaan bij de zwemmers. Dag 3 en de warmte zijn toch niet te onderschatten. 

De zwemmers wisten zich toch goed te amuseren door het spelen van verschillende gezelschapsspelletjes of spelletjes op de gsm. Dit verzekerde alleszins veel plezier voor hen! 

Alle zwemmers stonden wel opnieuw op post vandaag en ook Wout voegde zich toe aan de groep voor zijn eerste zomercriterium ervaring! 

Ook op de laatste dag behaalde Mirte nog een medaille, 3de plaats op de 100m vrije slag. Verder werden er ook nog enkele besttijden in groot bad gezwommen door vele. Andere evenaarde of deden een klein beetje bij aan hun besttijden. Maar de rugslag is dan ook niet te onderschatten om te zwemmen onder een stralende zon. 

Alle zwemmers mogen zeer fier zijn op zichzelf met al hun prestaties. Een welverdiende proficiat aan hen allemaal en de trainers die hen hierbij hebben ondersteund. 
Ook bedankt aan de helpende handen van de officials. Alsook aan alle ouders om er allemaal samen een geslaagd zomercriterium 2018 van te maken !!!!! 

Volg en like ons: