Zomercriterium Izegem – dag 2

We hebben er al weer een dag opzitten in Izegem! Het was een beetje warmer als gisteren en dat voelden we! Het was lichtjes bakken en braden aan de kant van het zwembad. 
Gelukkig was dit wel in het voordeel van de zwemmers want van kou was geen sprake. Alleen de zwemmers die de rugslag nummers zwommen hadden last van de zon. Maar hier konden we helaas niets aan veranderen. Toch hebben ze vandaag weer allemaal het beste van zichzelf getoond! 

In de voormiddag waren Ine, Frederick, Bente, Margot, Isabelle, Lieselotte, Jorien, Mirte, Jan, Noa, Birgit, Noor, Lies weer van de partij. Amber voegde zich vandaag ook toe aan de groep voor haar eerste wedstrijd hier in Izegem. En of ze het weer goed hebben gedaan ! Er waren weer hoofdzakelijk tijdsverbetering van hun tijden in groot bad. Enkele onder ons konden zelfs een absolute besttijd zwemmen! Enkelen hadden het wel wat moeilijker tijdens de wedstrijd en zwommen een evenaring van hun tijd in groot bad of juist iets er boven. 

In de namiddag waren de uitslagen wat meer verdeeld. Enkele noteerden opnieuw een nieuwe besttijd in groot bad of zelf een absolute besttijd. Bij anderen had de vermoeidheid en de warmte misschien een invloed op hun wedstrijden. Maar ook de rugslagnummers speelden de kinderen wat parten. De zon en niet al te optimale buiten banen zorgden voor wat schuin zwemmen of het raken van de koord/het trapje tijdens de wedstrijd. Hierdoor waren de zwemmers even hun kluts kwijt… maar ze herpakten zich wel en mogen nog tevreden zijn met hun tijden. Ook vandaag nemen we 2 medailles mee naar huis. Jorien behaalden een gouden medaille, Mirte een bronzen !! Een dikke proficiat opnieuw aan alle zwemmers !!! 

We hadden ook een leuke afsluiter van de dag vandaag, een gezellige etentje geregeld door enkele van de ouders. Heel hartelijk bedankt voor dit initiatief en voor de gezellige avond allemaal. Het is een toffe bende !! 

Volg en like ons: