Verlag Grote Prijs Guy Coolen

Afgelopen zondag vond, onder een prachtige lentezon, de grote prijs Guy Coolen plaats in zwembad “de Sprink” te Bree. De plaatselijke club zorgde voor een uitstekende accommodatie voor de zwemmers, door zoals vanouds in het nabijgelegen grasperk tenten te voorzien, ideaal gezien het schitterende weer.

Natuurlijk waren er tal van HZS-zwemmers op de afspraak, zowel uit de A, B, als de C-groep.

Sommigen moesten reeds vroeg op de afspraak zijn omdat het inzwemmen ’s ochtends reeds om 7u30 begon, anderen konden in de namiddag in Bree arriveren.  Alles verliep in een opperbeste sfeer en de zwemmers konden het uitstekend met elkaar vinden.

Alle Hasseltse atleten vertoonden weer een uitstekende inzet.  Tijden werden nog wat scherper gesteld, goede resultaten werden gezwommen.

Jana, Margot en Eloïse zorgden bij de meisjes voor de medailles, met respectievelijk 2 keer brons en éénmaal zilver.  Bij de jongens was het eremetaal als volgt verdeeld: Carsten tweemaal goud en éénmaal zilver, Conrad éénmaal zilver en tenslotte Mathias met tweemaal goud.

Proficiat aan alle zwemmers en dank aan alle Hasseltse trainers en officials!

 

De uitslag van de GP  “Guy Coolen” kan je hier terugvinden.

Volg en like ons: