Verslag wedstrijden 14 januari

Afgelopen weekend waren onze zwemmers op twee fronten van de partij. 

De zwemmers van de C-ploeg waren met een kleine delegatie aanwezig op de 1ste dag van de Limburg Cup in Bree. Medailles behaalden de zwemmers niet, maar ze lieten wel zien het beste van zichzelf zien op hun wedstrijden. De zwemmers zetten verschillende mooie besttijden neer, ook voor de kinderen die hun eerste competitie wedstrijd achter de rug hebben. Enkele zwemmers hadden pech door een uitsluiting, maar dat zijn allemaal maar lessen waar ze uit kunnen leren! 

Uitslag 1e dag Limburg Cup 14-1-2018 Bree

In Sint-Niklaas gingen de zwemmers van de B- en A-ploeg aan de slag op de Wintermeeting. Ook deze zwemmers lieten allemaal mooie besttijden noteren in de start van dit nieuwe jaar! Dit resulteerde in 4 gouden medailles, 2 zilveren en 2 bronzen voor HZS. 

uitslag_wintermeeting_sint-niklaas

Dikke proficiat aan alle zwemmers en bedankt aan de officials voor deze geslaagde wedstrijddag ! 

Volg en like ons: