Winterstage 2017 – zaterdag

De laatste stagedag was nog een drukke dag voor iedereen. We moesten reeds vroeg uit de veren want om 8u moest iedereen het water in duiken. Na deze training hadden we nog een klein momentje om alle valiezen in te pakken en klaar te zetten voor vertrek. Vervolgens trokken we ook nog een laatste keer de sporthal in. Dit keer voor een uitgebreide stretching voor zowel A, B als C-ploeg.


Na deze stretching moesten we ons haasten naar de eetzaal want de dames die een hele week gezorgd hebben voor ons lekker eten, wat de kinderen ook beloond hebben met een applaus, stonden ons reeds op te wachten met spaghetti. Deze was bij iedereen hartelijk welkom en werd rijkelijk gegeten.
Vermits we niet meer op onze kamers mochten vertoeven, hadden we de kinderen nog een gezamenlijk rustmomentje aangeboden met het kijken naar een film. Helaas konden we deze door de drukke planning niet volledig uitkijken. Om 13:30 stond er dan de laatste training voor 2017 op het programma. Wat techniek en een rustige uithouding stond er voor de kinderen nog te wachten. Maar dr. Komar zorgde voor nog een pittige afsluiter met aflossingsspelletjes. De kinderen hebben de ouders hier nog een laatste keer al hun inzet en enthousiasme getoond. Allemaal super moe, maar zich wel nog een keertje helemaal gesmeten om te kunnen winnen!
Dikke proficiat en dank je wel aan alle zwemmers, Saartje, Heidi, Bjorn en Jolien om er allemaal samen een leuke, goede stage en toffe ervaring van te maken!!
Nu allemaal even uitrusten voor de komende feestdagen waarna we er in 2018 helemaal verder invliegen voor nieuwe trainingen en leuke momenten!!

Volg en like ons: