Winterstage 2017 – vrijdag

Vandaag werden we al om 7:00 uur aan het ontbijt verwacht.  Als eerste mochten de zwemmers van de A-ploeg en B-ploeg het water in duiken.  Na een technisch onderhoud door Dr. Komar kreeg de B-ploeg nog een korte videoanalyse. Nadien mochten de zwemmers van de C-ploeg starten voor een uithoudingstraining. 

Om 11:30 werd het middageten geserveerd, nadien mochten alle zwemmers naar de platte rust.  In de namiddag volgde er voor alle groepen een zwemtraining, waarbij de C ploeg enkel en alleen gewerkt heeft aan de keerpunten. Daarna kregen de zwemmers een beetje vrije tijd.

Nadien werden de groepen verwacht in de sporthal voor een droogtraining geleid door Dr. Komar, die niet genoeg kreeg van de leergierigheid van onze zwemmers! Ze dienden allen een handdoek mee te nemen, om het “bloed, zweet en tranen” af te vegen, zei Bjorn al lachend.

Om 18:15 uur mochten we allen aanschuiven voor het laatste avondbuffet.  Na een eerste initiatie koffers pakken, startte het kerstfeest om 19:30 uur.  Na wat spelletjes zijn we overgegaan tot het uitdelen van de cadeautjes en werd er nog tot in de “vroege” uurtjes gedanst, waarna ze toch tegen 21:30 naar bed werden gestuurd, maar de goesting was nog zeer groot om verder te dansen.  Na enkele inspectierondes kregen we de adrenaline toch voldoende gedaald opdat sommigen de slaap relatief snel te pakken hadden. De begeleiding kijkt voldaan terug naar een geslaagde stage, maar is toch stiekem een beetje blij dat de kinderen morgen opnieuw hun ouders kunnen terug zien . Dit zal ongetwijfeld voor vele blije gezichten zorgen.

Volg en like ons: