Uitslag 200 meters Hasselt

Onze Hasseltse 200 meters zitten er weer op. De 419 zwemmers hebben het beste van zichzelf laten zien gedurende een goed verlopen wedstrijd. Een welverdiende DANKJEWEL aan alle helpende handen die van de 200 meters een succes hebben gemaakt !!!

Onze eigen zwemmers verdienen evenzeer een dikke PROFICIAT voor hun prestaties. Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan, wat resulteerde in maar liefst 44 nieuwe besttijden op 65 individuele starten. En na een lange dag wedstrijd, hebben de zwemmers elkaar nog een laatste keer gemotiveerd en zich 200% ingezet in de aflossingen. De dames zorgde hier voor een 1ste, 6de en 8ste plaats. De heren werden 2de en 5de.  Naast al die besttijden zorgden de zwemmers in totaal voor 11 gouden medailles, 4 zilveren en 3 bronzen.

Ook werd een provinciaal record gezwommen door Lander. Op de 50m vrije slag verbeterde hij het provinciaal record bij de 17 jarigen.

Verder leuk meegenomen is dat een deel van het prijzengeld naar onze eigen zwemmers in gegaan. Proficiat hiervoor aan Tuur en Lander voor hun individuele prestaties en aan onze damesaflossingsploeg Elise, Mirte, Jorien en Marijke.

DIKKE PROFICIAT ALLE ZWEMMERS, TRAINSTERS EN HELPERS !!!

volledige uitslag

Volg en like ons: