Verslag PACO-wedstrijd Landen

Afgelopen zondag 12 november 2017 stond er een klein legertje aan HZS-zwemmers aan de poorten van het Stedelijk Zwembad te Landen. Met wel 23 enthousiaste atleetjes uit de zwemschool, pre-competitie en de C-groep waren ze er om deel te nemen aan de PACO-wedstrijd.

Voor velen misschien wel de eerste zwembeurten in een competitieve sfeer, voor anderen nog eens een gelegenheid  om een oude tijd wat scherper te stellen.  Om deze grote groep zwemmers op het juiste moment op de juiste startblok te krijgen, had trainster Jolien hulp van Ann en Heidi, terwijl Margot af en toe als “loopmeisje” tussen voor-en achterhoede fungeerde.

Stuk voor stuk lieten alle kinderen hun beste zwemprestaties zien, bovendien toonden ze ook dat ze het in groep goed met elkaar kunnen vinden. Alles verliep in een opperbeste sfeer, met aanmoedigingen voor elkaar en hier en daar eens een grapje.

 

Een geslaagde sportieve zwemnamiddag dus, met dank aan trainster Jolien, Ann, Heidi, Margot en natuurlijk alle HZS-kanjers!

De uitslag van dit paco-zwemfeest kan je hier bekijken!

Volg en like ons:

Plaats een reactie