Uitslag HZC 400 meters

Vorige zaterdagnamiddag 07 oktober 2017 verzamelden een 15–tal  HZS-zwemmers zich bij het zwembad te Herentals, in het jammer genoeg druilerige, maar toch zeer mooie Netepark. Op het programma stonden uitsluitend 400 m-wedstrijden, voor een aantal leden van de C-ploeg de eerste keer dat ze van  deze afstand in een wedstrijd mochten proeven.

Onder het waakzame oog van trainsters Saartje en Jolien kweten alle HZS-atleten zich bijzonder goed van hun taak, dit ondanks het feit dat het zwemseizoen toch nog niet zo lang geleden van start is gegaan.

De typische gedrevenheid van onze zwemmers en zwemsters resulteerde dan ook in een aantal bijzondere scherpe tijden. Bovendien mochten er ook een aantal plakken eremetaal (2x goud, 2 x zilver) richting Hasselt vertrekken.

Goed gedaan HZS!

Voor de volledige uitslagen, klik hier!

 

Volg en like ons: