Opbouw zwembad voor de Beker (29/04 21:00)

Omdat we pas vanaf vanavond met zekerheid konden zeggen wanneer het bad kon opgebouwde worden voor de Beker van de stad Hasselt kunnen we dit pas nu laten weten (dit hing af van het al dan niet doorgaan van een waterpolowedstrijd).  

Graag zouden we zoveel mogelijk helpende handen willen zien in het zwembad om 21:00 voor de opbouw van het bad.  Met hoe meer mensen we zijn hoe lichter het werk en hoe vroeger we gedaan hebben.  Banen inleggen, vlagjes hangen, stoelen zetten, het podium opbouwen,…  Iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen.

Op deze manier kan iedereen ook wat langer blijven liggen zondagochtend om dan in een volledig klaar zwembad aan te komen ’s morgen.

Dus bij deze: iedereen op post morgenavond om 21:00!  Alvast bedankt voor jullie hulp.

Volg en like ons: