Uitslag PACO-wedstrijd 19/03/17

Vandaag is onze jaarlijkse PACO-wedstrijd doorgegaan in Hasselt. Tientallen zwemmers uit de zwemschool zetten hun beste beentjes voor om aan ouders, familie, kennissen en trainers hun kunnen te tonen.

Wij willen in de eerste plaats de velen mensen bedanken die zijn komen helpen om op te bouwen, tijd op te nemen, of een van de vele andere zaken waarvoor we hulp nodig hebben om de wedstrijd tot een goed einde te brengen. Zonder jullie zou het niet mogelijk zijn!

De uitslag van de wedstrijd kan je hier downloaden: 170319_uitslag_paco

Volg en like ons:

1 gedachte over “Uitslag PACO-wedstrijd 19/03/17”

  1. Een dikke pluim voor het hele team van de zwemclub en voor alle vrijwilligers, het was een prachtige organisatie! Bedankt voor de fijne namiddag waarvan wij erg hebben genoten!!

Plaats een reactie