De Hasseltse 200 Meters

Zondag 27 november organiseren we naar jaarlijkse gewoonte onze Hasseltse 200 meters. Het is een recordeditie dit jaar met maar liefst 400 deelnemende zwemmers.

Dit is meteen ook onze eerste wedstrijd in het nieuwe zwembad. Daarom willen we even wat extra info meegeven zodat alles vlekkeloos kan verlopen.

De uitgebreide info kan je hier downloaden.  Ook het programma valt te downloaden via deze link.

Onthaal clubs en officials

De enveloppen voor de deelnemende clubs zijn beschikbaar in de inkomhal en bevatten programma’s voor afgevaardigde en trainers, inkombandjes voor afgevaardigde en trainers, praktische info, forfaitlijsten en lijsten voor de aflossingen, bonnetjes voor een broodje en drank ’s middags.

Ook de officials worden onthaald in de inkomhal en kunnen daar hun boekje afgeven.  Zij krijgen een toegangsbandje en worden de weg getoond naar de kleedkamers en vergaderzaal.

Inzwemmen:

Voormiddag:

  • Groep 1: 08u00 – 08u30 voor alle Limburgse clubs
  • Groep 2: 08u30 – 09u00 voor alle overige clubs

Namiddag:

  • Groep 1: 13u00 – 13u30 voor alle Limburgse clubs
  • Groep 2: 13u30 – 14u00 voor alle overige clubs

Groot bad: banen 1 en 8 voorbehouden voor sprints en tempo’s
Klein bad: doorlopend beschikbaar voor in- en loszwemmen.  Tijdens het inzwemmen 2 banen voorbehouden voor 9- en 10-jarigen.

Nieuw zwembadencomplex:

Het nieuwe zwembadencomplex heeft een competitiebad van 8 banen en een klein bad van 4 banen (ook 25 meter).  Dit kleine bad kan heel de wedstrijd gebruikt worden om los te zwemmen.  Dit is geen speelzone.  Zwemmers die het te bont maken zullen uit het kleine bad verwijderd worden.

Competitiezone:
Rondom de zwembaden zullen zo veel mogelijk stoelen geplaatst worden.  Plaatsen van bedjes en tassen is niet toegestaan rondom de zwembaden.  Er zijn meer dan voldoende groepskleedkamers (met lockers) en losse lockers beschikbaar voor het veilig opbergen van waardevolle spullen.

Voor de trainers wordt een aparte zone voorzien die zich bevindt tussen de 2 zwembaden.

Het zwembadencomplex heeft ook een recreatief gedeelte (golfslagbad, versnellingskanaal, peuterbad).  Dit gedeelte mag niet gebruikt worden door de zwemmers.  Rondom deze baden worden tevens rustzones voorzien met stoelen.

Kleedkamers en sportzaal

Alle Limburgse clubs verzamelen zich in de sportzaal.  Hier mogen bedjes en ligmatjes gebruikt worden (let op eventuele scherpe pootjes).  Omkleden kan in de 2 kleedkamers van de sportzaal, of de individuele kleedhokjes van het zwembad.  Lockers zijn te gebruiken bij de individuele kleedhokjes.

Voor alle niet-Limburgse clubs worden afzonderlijke groepscabines voorzien. Hier is voldoende ruimte voor het opbergen van spullen (lockers in zowel de groepscabines als daarbuiten).  In deze zone kunnen ook, naar mate van het mogelijke, bedjes en ligmatjes geplaatst worden.  Omkleden kan ook in de individuele kleedhokjes.

We willen de clubs en zwemmers vragen zo efficiënt mogelijk om te gaan met de beschikbare ruimte (bedjes naast elkaar plaatsen in plaats van in kringen of kris-kras door elkaar, tassen niet meenemen in het zwembad, de rust bewaren in deze rustzones,…)

Sportschoeisels of slippers zijn verplicht!  Geen “buitenschoenen” voorbij de inkomhal graag.

Middagpauze:

Alle bezoekers dienen tijdens de middagpauze de tribune te verlaten.

Eten:

De cafetaria zal de hele dag geopend zijn.  Trainers, afgevaardigden en officials zullen door de club op de gebruikelijke wijze ontvangen worden met verse broodjes, koffie en frisdranken in de vergaderzaal.

 

Volg en like ons: