Bezoek van de Sint

De Sint is in het land en komt ook hier in het zwembad een bezoek brengen aan onze zwemclub. Op zaterdag 26 november 2016 zal de Sint jullie opwachten in de vergaderzaal van het zwembad (links van de ingang naar de tribune van het zwembad).

De competitiezwemmers (A-, B- en C-ploeg) worden om 9u30 verwacht bij de Sint. Ze zullen gezamenlijk in groep met hun trainer of trainster naar de Sint toe gaan.
De zwemmers en zwemsters van de zwemschool (groep 1 t.e.m. 6 en D-ploeg) worden om 10u15 bij de Sint verwacht. Ook zij zullen samen met de andere kinderen van de groep waarin ze zwemmen naar de Sint gaan, in het gezelschap van de trainer of trainster van de groep.

We hebben ook samen met de Sint en zijn helpers een kleuractie voor jullie bedacht. Kleur de bijgevoegde tekening mooi in en vul je naam en leeftijd in. Breng vervolgens je tekening voor 24 november 2016 terug mee naar het zwembad (aan Bart of Jolien bezorgen) en de Sint zal zaterdag 26 november de mooiste tekeningen belonen met een leuke verrassing.

Voor de kinderen die deze dag niet aanwezig kunnen zijn, zal de Sint een verrassing achterlaten in het zwembad. Deze zal aan de kinderen bezorgd worden door één van de trainers.

tekening_sinterklaas

Volg en like ons:

Plaats een reactie