Bokkerijders Overpelt

Uurregeling
1) Zéér belangrijk het inzwemmen en de start van de wedstrijd in de voormiddag, is voor Zaterdag en Zondag 1 uur later dan eerst voorzien, dus inzwemmen gebeurt tussen 9.00 -9.55 en de start is voorzien om 10.00 uur. 

Het namiddagprogramma blijft onveranderd voor beide dagen.

2) Het inzwemmen op Zondag zal in 2 groepen gebeuren, daar dat we maar maximaal 125 zwemmers tegelijkertijd in het water mogen laten, inzwemmen op Zondag zal als volgt gebeuren.

Voormiddag:
Inzwemmen 9.00 – 9.25: DMB, GZVN, OZV, KHZS.
Inzwemmen 9.30 – 9.55: HELLAS, LSVZ, De Waalstroom, KAZS, ZEPS, ZORO.
Namiddag:
Inzwemmen 13.00 – 13.25: DMB, GZVN, OZV, KHZS, ZDKB, ZCM.
Inzwemmen 13.30 – 13.55: HELLAS, LSVZ, De Waalstroom, KAZS, ZEPS, ZORO, MOZKA, ZC Valkenburg.

3) Ook dit jaar gaan we weer gebruik maken van de nabij gelegen sporthal. Zie bijgevoegd plan.

Alle comfort zal hier voorhanden zijn, voldoende plaats, verwarming, toiletten, douches, enz..  Vergeet jullie bedjes niet, er is voldoende plaats om deze te installeren, zodat je gedurende de dag goed kan rusten.  Het is wel verplicht slippers/schoeisel te dragen in de sporthal en zeker tussen het zwembad en de sporthal.  Er staan vuilzakken in de sporthal, Gelieve zelf het afval daar in te gooien, zo blijft het voor iedereen aangenaam.

Het is ten strengste verboden om gebruik te maken van de toestellen en materialen die eigendom van de sporthal zijn.

Het zal goed aangeduid worden met pijlen waar je zal moeten zijn.

Inkomgeld.
Volledige Dag: € 7,00
Halve Dag: € 5,00

Programmaboekje: € 1,00

Kleedruimtes.(zwemmers)
Omkleden voor de zwemmers kan in de sporthal gebeuren.
Voorzie voldoende warme kleding om de oversteek van de sporthal naar het zwembad te maken.

Kleedruimtes.(Officials)
Deze bevinden zich wanneer u zich in de inkomhal van het zwembad begeeft, gaat u door de deur links van het loket van het zwembad.

Kleedkamer 1: Heren
Kleedkamer 2: Dames

Zwembad.
Er is geen oproepkamer voorzien, gelieve zelf aandacht te geven wanneer je in het zwembad gewenst wordt.  Blijf niet onnodig rond het zwembad hangen, gelieve zo snel als het kan terug naar de sporthal te gaan, dit om te grote drukte in het zwembad te vermijden.

Toegang tot het zwembad voor de zwemmers en trainers is via de hoofdingang van het zwembad, via de kleedkamers aan de linkerzijde krijg je dan toegang tot het zwembad. Trainers en afgevaardigden zullen een apart toegangsbandje krijgen.

De Supporters kunnen via het cafetaria toegang krijgen tot aan de tribune van het zwembad, waar zich ook de kassa zal bevindt.  Het is ten strengste verboden om zich in het recreatief gedeelte te begeven, gelieve hier rekening mee te houden.

Officials.
Juryvergadering in de voormiddag om 9.15 u.(beide dagen)
Juryvergadering in de namiddag om 13.15 u.(beide dagen)
Juryvergadering vindt plaats in een verwarmde tent op het buiten terras, deze kan u terugvinden als u via de trap
in de inkomhal van het zwembad zich naar het cafetaria begeeft, daar gaat u naar rechts door het
zitgedeelte van het cafetaria en komt u op het buitenterras uit waar zich de tent bevindt (volg de pijlen).
Enveloppen voor de afgevaardigden en/of trainers worden in de inkom hal verdeeld.

Parking.
Om een grote drukte op de parking van het zwembad te vermijden, vragen wij om uw auto’s op de parking naast de sporthal te parkeren, er zullen bevoegde personen u de weg wijzen naar deze parking, zo hoeft u ook niet te ver met alle meegebrachte spullen te lopen.

Bedankt voor het begrip.

Eten en drinken.
Eten en drinken zal dit jaar in het cafetaria geserveerd worden, voor de zwemmers zijn er 3 soorten pasta’s (vegetarische, Carbonara en Bolognaise) en verschillende soorten broodjes tegen democratische prijzen te bekomen, deze mogen natuurlijk ook door de ouders genuttigd worden.

Voor de ouders met grotere honger wordt de menukaart van het cafetaria aangeboden.
Verder worden er ook nog tal van soorten cake en wafels verkocht, dit om de kas wat bij te spekken. Deze wordt verkocht zowel in de inkomhal van de sporthal als boven in het cafetaria naast de Kassa.  Ook dit jaar wordt er weer een tombola gehouden met mooie prijzen.

Speedo-verkoop.
Ook dit jaar zal Clijsterssport weer gedurende 2 dagen aanwezig zijn in de inkomhal van het zwembad.  We hopen dat jullie er zin in hebben, wij alleszins al wel. We gaan proberen om er een leuke wedstrijd van te maken zodat we jullie ieder jaar weer mogen verwelkomen.

PROGRAMMA: programma-bokkerijder-zondag-25-09-16

Volg en like ons: