Definitieve zwemkalender najaar 2016

Vandaag hebben de trainers even de hoofden bij elkaar gestoken om de zwemkalender voor het najaar te bepalen.
Onder Competitie > Kalender kan je deze vinden.  Degenen die hier al eens zijn gaan spieken zullen merken dat de wedstrijden vanaf januari voorlopig verborgen zijn.  Zodra wedstrijden definitief bepaald zijn door de trainers zullen deze toegevoegd worden aan de kalender op de website.

In de toekomst zal het ook terug mogelijk zijn om via de website in te schrijven voor de wedstrijden, zowel als zwemmer als voor officials.
Zo hebben we 1 centraal systeem waar alle inschrijvingen in beheerd kunnen worden.  Geen inschrijvingen meer via papiertjes, SMS, Messenger,… wat in het verleden soms voor problemen zorgde.  Je zal dan kunnen inschrijven voor een wedstrijd zodra deze gepubliceerd is tot een bepaalde periode ervoor.  Eventuele schrappingen kunnen dan ook nog doorgegeven worden tot voor de definitieve inschrijfdatum.

Daarom willen we alvast vragen om je te registreren op de website, met correcte gegevens, zodat we hier zo snel mogelijk mee van start kunnen gaan.  Registreren kan via de link onderaan de balk rechts van de website.
Graag een gebruiker per zwemmer aanmaken.  Een beetje extra werk voor de grote gezinnen, maar zoveel makkelijker voor ons.  Moesten hier problemen mee zijn (technisch), laat het dan even aan Björn weten.

Volg en like ons: